Lchf Frukost Bröd

  1. Blanda 70g pofiber, 35g fiberhusk, 20g linfrö, 30g solroskärnor, 20g fibrex och 40g kokosnötsmjöl
  2. Tillsätt 3tsk bakpulver och 2tsk bikarbonat
  3. Släng i en nypa salt och lite färska kryddor eller annan smaksättning
  4. Blanda 230g ägg (ca 4st), 3dl vatten, 100g kesella och 150g naturell yoghurt i separat skål
  5. Vänd ner äggblandningen i mjölblandningen och blanda väl!
  6. Låt svälla ca 5-10 minuter
  7. Forma 8 runda bullar och lägg på plåt
  8. Pensla bullarna med vatten
  9. Grädda ca 20 minuter i 175 grader
  10. Pensla bullarna med vatten ett par gånger under gräddning
  11. Låt svalna på plåt under duk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s